torsdag 12 augusti 2010

Städdag utan jättevärk!

Idag har jag verkligen STÄDAT! Ojoj vilken energi! Svetten har runnit och jag har kunnat röja så in i tusan utan allt för mycket värk! Känns helt otroligt bra!! Vet inte när det gick så bekymmersfritt sist! =))

Insulinkänningarna har kommit och avlöst varandra då jag jobbat så mycket men ryggen har varit förvånansvärt lugn och bara svidit lite! HÄRLIGT!!

Klockan 16 var jag klar! Då doftade jag inte hallon precis men supernöjd var jag! Då blev det en välbehövlig dusch för att sedan sätta sig i bilen och köra hem till Marina och Dennis, ja ni läste rätt, JAG KÖR! utan att vara nervös innan till och med! wiiieee!! Jag känner att jag är stabilare inombords nu för tiden, tror att både bebis och huset gett mig ett slags lugn som jag stormtrivs med!

Hos Marina och Dennis bjöds det på laxwrap! Kanongott! Var ett nytt recept som ingen av oss prövat innan så det var kul!
Efter middagen kom Malin dit, de åkte med mig till källsorteringen och coop för att tömma min överfulla lilla bil på skräp och pant! Var riktigt skönt att få det gjort! Sen köpte vi fika och åkte hem hit för att ta tag i min avskydda klädhög som legat på golvet i barnrummet ganska länge nu... det slutade med att Malin hade med en påse kläder hem och resten åkte till klädinsamlingen! SKÖNT!


Var mysigt att hinna umgås med syskonen lite och få nytta gjord samtidigt! Nu ser jag dem inte på en vecka igen då vi åker till Bua på Lördag! Men det har varit en bra vecka här hemma, jag har varit social med en del av vännerna iaf, både över telefon och öga mot öga ;) fixat lite ärenden på stan, avklarat ett läkarbesök i Västervik, fått umgås med mamma, haft en städdag och framför allt röjt på bänken i tvättstugan, plockat på kontoret och ser nu mer av golvet i barnrummet + att jag kört en hel del bil och träffat systrarna och Dennis idag! Ja gott folk nu är jag nöjd och det känns fiiiint! ;)

Nästa vecka blir det lugn och skön vila i Bua tillsammans med Henrik! Tror jag ska försöka följa med varannan vecka och vara varannan hemma, både kroppen och huvudet verkar må bra av den variationen!Vara effektiv en vecka sedan vila och bara mysa! Hur bra är inte det?! =))

I morgon väntas bara lite påhälsning av Henriks faster Karin och hennes väninna, då ska hon få med sig Bonsaiträdet som jag skött åt Henriks pappa då han och svärmor varit utomlands, jag och det blomträdet har ej kommit så bra överens men jag hoppas det är någolunda vid liv då jag lämnar över det i morgon sen är det inte mitt ansvar längre! Haha! Huuu! Det har varit svettigt! Jag vill ju inte ta ihjäl hans kära träd! Han fick det av Henke i present då han fyllde år i vintras och han har skött det så noggrant så jag har varit jätterädd att jag inte ska klara av det! Måtte det klara sig till i morgon nu... Sen hoppas jag att Karin har grönare fingrar än jag... För det ser lite sorgset ut...

23:40 är klockan jag borde sova nu! Men det är så rofyllt att ligga i soffan, blogga och sträcka ut ryggen då man har alldeles nystädat omkring sig! Jag har till och med slipat och oljat in vårt matsalsbord idag + behandlat skinnstolarna! Begriper inte själv att jag inte har ondare än vad jag har i ryggen... Ovanligt pigg har jag varit! Men det är bara att tacka och ta emot för denna underbara dag!!! =))
Och så hoppas jag att värken inte slår till dubbelt i morgon istället bara för det...

I morgon kommer Henrik hem och jag toklängtar!! Då blir det varma mackor! Skönt då han har så lätt fredagsmat på önskelistan ;)

Nattinatt!

3 kommentarer:

Madde sa...

Hej! Det är såhär att jag googlade Peter Ahlinder och din blogg var det första som kom upp, inlägget var från 2008 men jag läste att du hade kontaktat honom och tänkte bara fråga dig om du har någon mailadress eller telefonnummer till honom? Han Opererade mig för skolios för många år sedan och skulle behöva träffa honom igen. Men vet inte hur jag ska få tag på honom, vore lättare att ha en kontakt direkt till honom än att behöva ringa till sjukhuset och hålla på och krångla... Du kan väl maila mig på madde_s89@hotmail.com om du har någon adress eller nummer :)

Henrik Karlsson sa...

Han fick det på fars dag! =)

Kunde inte somna förrän kl 1 inatt så jag är jättetrött idag. Hoppas det är mängder att göra under dagen så att dagen går fort.

Saknar dig!

Puss

Madeleine sa...

Henrik, saknar dig med!! Hoppas du piggnar till.. Puss på dig!

Madde, jag har skickat dig ett mail, det tar ungefär 3 månader att få svar MINST tyvärr. Gör som jag, ringa hans sekreterare och lämna meddelande + att du hälsar att du mailat och fråga hur lång tid det kan ta att få svar. Skriv upp vad du får till svar av henne och vilket datum du ringde. Hör du inget inom två veckor på varken telefon eller mail så ring envist igen + skicka samma mail ännu en gång! Det gäller att vara envis! Så höll jag på i ett år!

Lycka till! Och hör gärna av dig om hur det går och om jag kan hjälpa dig mer =)
Hoppas du inte har allt för mycket besvär av din skolios!
Kramar till dig!