måndag 9 augusti 2010

En ny vecka med höst i luften + Kents toner här hemma.

Ligger i soffan och vilar ryggen, idag har det ej blivit mycket vila men roligt har det varit! Jag har träffat Hanna J som kom hem hit med en påse med färska frallor, goda kex och en fin inflyttningsblomma. Senare kom min fina kusin Anna med en otroligt fin orkideé. Sen blev det fika på stan tillsammans med Jenny, Hanna L och Hanna J! Det var verkigen en dag som var som balsam för själen vill jag lova!
Har saknat vännerna otroligt mycket denna sommar då det varit så fullt upp och jag inte hunnit träffa dem! Förlåt om jag babblade halvt ihjäl er tjejer... ;)

Har saknat Henrik sen han åkte i natt också! men på Fredag kommer han hem och vänder för att hämta mig och så åker vi till västkusten för en vecka i Bua igen + Roxettekonsert på Lördag kväll!! Det ser jag verkligen fram emot!!Då ska vi rocka tillsammans med bebis och nostalgin ska flöda!!! =))

Just nu spelas Kents nya album på repeat här hemma, det är mitt höstalbum!

I morgon ska jag ta premiärturen med lokaltrafiken in till stan härifrån för att fixa lite ärenden + hälsa på Malinpalin och Tom och se hur de förvandlat vår gamla lägenhet till sin egen med nya tapeter och färg =)

På Onsdag blir det att åka till Västervik och specialistmödravården där för att kika till vårt lill* bus, ska bli skönt att få det gjort, är alltid så nervös innan, jag har en fin mamma som tagit ledigt från jobbet för att följa med mig iaf! Tack till henne!

Just nu är det verkligen mörkt ute, det är höst i luften! Fikade ute med tjejerna idag men det var lite småkyligt, det har börjat "lukta höst" så där som jag brukar säga.. Någon som förstår vad jag menar med det? =)
Egentligen borde man vara ledsen över att sommaren är över men i år välkomnar jag hösten med öppna armar, jag ser verkligen fram emot den, färgerna, den friska luften, alla tvserier ;) bebis ankomst! Ja hösten 2010 blir underbar!!! Jag ska mysa till 100%!

Inga kommentarer: