torsdag 5 augusti 2010

Självförtroende

Ja detta självförtroende har sjunkit i botten sen jag blev gravid, kan säga att det säkert nådde botten i provhytten på HM igår.. Från att ha tränat aktivt sen 2006 och varit relativt nöjd med hur jag sett ut till att vara konstant hungrig och sötsugen och framför allt stillasittande och i vila pga min hälsa som kräver det nu, så har låren svällt, ansiktet blivit rundare (enligt mig iaf) Låren har nästintill fått cellulitliknande utseende, men det värsta av allt! -Jag tyckte mig se fettgropar i mina armar också... Och där fick jag PANIK! 

Det känns så orättvist att vi kvinnor måste offra våra kroppar för att vi tillsammans med mannen vill bilda familj! Jag åldras 10år på en gång medan Henke fortfarande ser bra ut och tjejerna fortfarande vänder sig om efter honom på stan! Grrr Jag blir förbannad! Varför kan inte jag vara en av de kvinnor som bara är gravida över magen medan resten av kroppen förblir oförstörd!

Men jag försöker fokusera på tanken att jag kommer springa av mig all extravikt då bebisen är ute, då har jag förhoppningsvis inte lika många insulinkänningar som tvingar mig äta hela tiden och jag kan ut och gå lååånga promenader!

Sen i natt har jag drömt om födseln, måste bero på att jag kikade på "Livet på BB" innan jag somnade, jag drömde om kejsarsnittet, hur jag var sövd och hur Henke tog hand om vår bebis tills jag vaknade ur narkosen, jag var helt varm i hjärtat då jag vaknade idag, härliga dröm! =)

Igår fick jag även frågan om vi visste könet på vår bebis IGEN och NEJ vi vet inte könet och vi vill inte veta, vi kommer få veta exakt dag för födsel, får vi veta könet också så blir det ingen spänning alls! Och även om vi får veta både kön och då vi får veta datum så vet i tusan om jag vill berätta det för alla andra iaf.

I början kunde jag känna att jag helst ville ha en pojke, sen ville jag helst ha en flicka innan jag blev gravid. Nu när jag är det kan jag i ärlighetens namn säg att det kvittar vad det blir, min kärlek till detta barn är redan så stort att det kvittar bara det är friskt!

Blir det en pojke har jag två män i mitt liv som kan ta hand om mamma <3
Blir det en tös så kan jag njuta av att se henne vara pappas flicka precis som som en annan var <3
Det blir underbart hur eller hur! =)

Bilden jag ser framför mig och det må låta blödigt men det är att Henke har vårt barn på sina axlar och springer runt och busar!! Jag toklängtar!

Och det är värt alla fettgropar som helst, utan tvekan! Jag känner mig bara som en ful fettklump just nu och det är också en omställning att gå igenom...

Dags att ta tag i dagen,det blåser ordentligt i Bua idag kan jag säga!

4 kommentarer:

Anonym sa...

du kommer gå av dig allt vännen, jag gick ju av mina 30kg fort, men visst känner man sig som den mest osexiga kvinnan i världen. Men Henke älskar dig lika mycket ändå =)..

De är mer spännande att få se den dagen mirklerna kommer vad dom är för små liv =) och varför berätta de för alla?? de är ju eran sak, tycker du gör helt rätt, något måste man ju få behälla för sig själv eller hur?? =):.

kämpa på, jag vet att de är tufft, men försök håll kvar vid bilden av de där underbara, de håller en över ytan länge =)

puss på dig

Henrik Karlsson sa...

Du hade också vänt dig om om en kille hade fisit så ljudligt på stan!

Jenny sa...

Haha Henke du är för skön!

Madde hur du än tycker att du ser ut så är du den vackraste! Du är så himla fin med din mage och du strålar verkligen.

Linda sa...

Äsch då. Det ramlar säkert av fort.
Fast jag kan tänka mig att det känns lite jobbigt vissa dagar.