söndag 15 augusti 2010

ROXETTE!!

Här ovan är det bild på mig och Henrik med magen första dagen i vecka 24, samma dag som konserten =)
Lyckorus, glädjetårar och maximal stämning!!! Det är vad som beskriver gårdagskvällen bäst!! Tårarna bara rann på mina kinder av total lycka! Det var så fiiiint och så underbart!!!!! Jag har äntligen fått se och höra Roxette Live!! Och därmed har flickdrömmen besannats! =))

Som överraskning efter kvällens extranummer blev vi ännu mer förvånade då Per Gessle ropade ut Gyllene Tider på scen! Lyckan hade inga gränser alltså!!! Svensk Popkultur då den är som bäst!!! Marie gjorde dem också sällskap på scenen och sjöng "När alla vännerna gått hem". Det var en perfekt avslutning på en perfekt kväll! Trots lite regn men under Roxettes uppträdande var det mest uppehåll men ärligt talat vem bryr sig då Marie Fredriksson och Per Gessle står på scen!!! Inte jag iaf!! =))

Detta kommer jag leva länge på! Har aldrig blivit så berörd av en konsert innan! Men det kan ha lite med att göra att man växt upp med musiken kanske, den betyder mycket för mig!

Vi mötte upp syrran Malin, hennes Tom och kusin Anna och hennes Micke där också, det var kul!

Idag njuter vi av en lugn Söndag i Bua, vaknade av kyrkklockorna halv 9.. De ringer 5min i taget och det är lååånga 5 minuter kan jag lova! Men men vi kom ju upp iaf! Snart blir det lite lunch och sen ska vi mysa vidare! Livet är gutt!

3 kommentarer:

Madeleine J sa...

Kan berätta att Per Gessle är mycket ödmjuk person som privat. Pratade med honom förra sommaren.

Madeleine sa...

Kan tänka mig det han är så mån om alla! Varför har du inte berättat att du träffat honom??! =p Jag skulle vilja träffa Marie faktiskt, beundrar henne något enormt! Kram vännen!

Madeleine sa...

Madde J det är väl du som kommenterar förresten? Det tar jag för givet iaf.. ? =)