onsdag 11 augusti 2010

Känt 1a sparkarna även utanpå magen!!

 Jag och magen första dagen i vecka 23 <3
Det är en hemsk bild på mig men man får ju bjuda på sånt på sin egen blogg iaf, jag blir inte alltid bra på bild och jag kan ju inte ta nya heeela tiden, det orkar jag inte, så håll till godo ;)

Idag då jag vaknade gjorde jag som vanligt och lade händerna på magen medan jag låg kvar och vaknade till i 20 min, då helt plötsligt känner jag två sparkar även utanpå magen med mina händer!!! Det är första gången som det har hänt och jag har väntat på det ögonblicket!! =))

Idag ska jag och mamma åka till Västervik för att kika hur h*n där inne mår! Men innan dess tänkte jag försöka göra lite nytta så nu sjutton måste jag sätta fart!!!

Bye!

2 kommentarer:

Henrik Karlsson sa...

Snart kommer jag hem och kan känna jag med =) Tråkigt att jag inte kunde följa med denna gången men det är lite så att vara ensam på jobbet =( Vi syns ju i övermorgon igen =)

Madeleine J sa...

Härligt att du kan känna sparkarna på magen. Kom ihåg en gång när jag var runt 5-6 år så var det en som var gravid.. å då kunde man lägga en liten kudde på hennes mage och den flyttade på sig =)