tisdag 10 augusti 2010

Fullt upp!

Vill hinna med att träffa så många vänner som möjligt nu då jag är hemma denna veckan och det har jag gjort! Har varit superhärligt!! =))
Först blev det då stadsbussen in till stan för att möta Åsa och hennes tvillingar Amanda och Elias, sen blev det att besöka gamla jobbet/praktikplatsen och prata med Mariella och visa hur stor magen blivit ;) + lite småärenden för att sysselsätta mig tills bussen gick hemåt!

Jag gillar stadsbussarna skarpt måste jag säga! Supersmidigt! Det var tur att jag inte tog bilen för jag har haft insulinkänning mellan klockan 14 till 19:00 då jag verkligen skulle ut och köra ikväll.. Men jag åt en fet köttbullemacka innan jag skulle iväg så jag klarade mig! Körde hem till Marina, sen åkte vi vidare hem till Malin för att ge henne och Tom en inflyttningspresent! Det har verkligen blivit annorlunda i Henriks och min gamla lägenhet, verkligen fint!! Kul att se den i en annan möblering =)
Då jag skulle köra hem därifrån mådde jag äntligen bra för Malin bjöd på chips! Det är bra kalorier i det så det satt fint och körningen gick lättare! Tack Malin!

Man kanske ska börja ha chips i bilen..?

Sen jag kom hem har jag pratat med Frida och Henrik i telefon och nu är klockan redan runt halv 12 igen och det är dags att sova.. Ikväll är gardinerna fördragna btw... Attans vad förbaskad och mörkrädd jag var igår! Men icke ikväll! ;)
Sitter är med min gröna kopp Pepsi Max och njuter av tystnaden och av hur trött jag är, jag känner att jag hållit igång idag! Det gör min kropp trött och jag har ont ont ont! Men det gör mig GLAD! Så det får liksom gå =)) Vila gör jag i Bua nästa vecka! =)

I morgon är det dags at åka till Västervik för att kolla hur vår lill* bebis mår... Jag hoppas att allt är bra! Ska även fråga om klådan jag har på magen... Jag är lite orolig för att åka på havandeskapsförgiftning, har en vän som haft det och jag är inte så sugen på  det kan jag säga... Men det börjar med klåda... Men då ska det även klia i handflator och fotsulor och det gör det ju inte iaf...

Jaja i morgon får vi veta hur allt står till!

Måste sluta babbla strunt och gå och lägga mig nu! =)

(Förresten Henke, din pappas blomträd trivs inte med mig... Eller så "höstar"det sig bara... Jag vet inte.. Men jag ger det så mycket kärlek jag bara kan iaf..! ;)  )

(2) Ser ganska förjäklig ut på bilden från busskuren JAG VET men jag ska fixa håret och sluta göra en slarvig mittbena som bara ser ut att vara menad rak men hamnat fel... Haha! Huuua.. Jag får bjuda på det för denna gång! ;p  )

Nattinatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

det var kul att se dig och din fina mage i dag, du verkligen strålar =) å havandeskapsförgiftning ska vi hoppas att du inte får..fy. men om jag blir gravid igen så vet jaf vad som väntar iaf =), men jag tog mig i mål och de kommer du oxå göra =).. vätskan och värken är värst med havandeskapsförgiftningen, gravidklådan var ju anledningen till att jag kliade mina fötter på en tavleram jag hade under sängen =)..

Fast även om de är tufft när man går mitt i det, så är de nästan som om man glömt när barnen väl är ute. Å de är värt alla kramper.

Du är stark och envis så jag tror detta kommer gå galant =)
hör av dig sen så jag får veta hur de gick i dag.

kram