fredag 13 augusti 2010

Fredag den 13:e!

Godmorgon världen!
Ja idag är det då Fredag den 13:e, ska man gå ur sängen eller ligga kvar..? Jag vaknade otäckt tidigt idag men jag har knappt kommit ur den än..

Igår kväll då insulinkänningarna tvingade mig ta en nattamacka så läste jag en artikel i KalmarPosten som var kanonbra! Den handlade om folks inställningar till livet och det är något jag funderat mycket på! Det är Maria Kehagia som skrivit den och hon satte verkligen ord på alla mina tankar och åsikter! Läs den ni som har möjlighet!

Poängen är att man inte tjänar något på att vara bitter, förbannad och reta sig på saker, livet är så mycket mer värdefullt än att lägga energi på sådana känslor och ser du allt från den ljusa sidan så mår du ALLTID mycket bättre! Livet handlar om inställning gott folk!!!

Ååååh om jag bara kan någon gång i mitt liv så vill jag mer än gärna läsa till mental coach! Det har jag varit sugen på sen hösten 2005 och jag har inte riktigt kunnat släppa den tanken... Kanske ska kolla upp det inför framtiden...

Annars måste jag säga att jag genomgått någon slags förvandling denna sommar, jag vet inte vad exakt som hänt, men grunden jag står på i mitt liv har liksom slutat gunga, den har rotat sig fast och jag är inte längre rädd för att ramla! Låter det djupt? Hm.. Kanske.. Men så känns det, jag har blivit tryggare i mig själv, i mitt liv, visst jag har fortfarande mänskliga känslor som dåligt självförtroende vissa dagar och är sur mot nära och kära emellanåt men jag är ju inte mer än människa jag heller.
Men vet ni vad? Just nu känns det som att det inte finns något som jag inte skulle klara av! =)

Den är den 13:e augusti, om 4 månader är bebis beräknad till oss men jag vet att h*n kommer kika ut tidigare så det är verkligen inte långt kvar nu!!!

LÄNGTAR!!! Usch nu blir jag blödig, tänk att jag och Henrik ska bli föräldrar!!! Kan knappt fatta att jag haft sådan tur i mitt liv till slut! Att jag träffat en sån bra man, har ett hus och väntar barn, jag kan knappt förstå att jag är jag... Men det efter regn kommer solsken och till och med en regnbåge kan skymta! Regnbågen är i bebis rum, min guldkant i livet!  Jag är så tacksam <3

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag sökte på graviditet och skolios och kom in på din blogg. Jag har själv en kraftig skolios och är gravid i vecka 12. Jag undrar om jag skulle kunna få ställa lite frågor till dig om din skolios via t ex mail eller facebook?
Mvh Ulrika

Sandra sa...

Vad kul, du är nu med och tävlar om att bli dagens blogg!
Kom ihåg att om du tipsar om tävlingen med en länkning så har du större chans att vinna!

Lycka till!

Madeleine sa...

Hej Ulrika!
Grattis till graviditeten! =)) Klart du får ställa hur mycket frågor du vill! Jag har denna blogg för att dela med mig samt få kontakt med andra tjejer med samma bekymmer. Hör gärna av dig, fb eller mail spelar ingen roll, min mail är maddeflickan@hotmail.com

Kram/Madde

Anonym sa...

Hej Madeleine!

Tack. Jag slänger iväg ett mail på facebook när jag har lite mer tid :). Ha en fortsatt trevlig dag.

Kram Ulrika

Madeleine sa...

Det går jättebra Ulrika! =)

Anonym sa...

de ör något magiskt över just den 15:e =) och nej de är inte långt kvar nu, tänk vad du kommit långt vännen, är stolt över att få vara din vän =)..om jag får önska så hoppas jag att du får en pojk Elias behöver en kompis alla andra får ju bara flickor =)..hehe skämtar givetvis. När kommer ni till Emma nästa Lördag? kram

Sandra sa...

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd! Gå in och kika på min blogg och se ifall det blev du! :)
Blev det inte du? Anmäl dej igen!