onsdag 4 augusti 2010

En ny dag!

Ja nu är det en ny dag! Och idag ska jag tänka tvärtom mot vad jag gjorde igår! Försöka iaf.. En bidragande orsak till min lilla deppighet är att jag inte känt någon rörelse från bebis på ett par dagar, det gör mig orolig men jag vet att det kan vara fullt normalt att inte känna något varje dag, men för mig är det en otrolig trygghet att känna det lilla livet där inne.. Och jag är en orolig person just nu pga b.l.a diabetesen, jag är rädd för att jag ska göra bebis illa genom att ha fel värden varje dag... Usch.. Igår var jag bara lite förbannad för en stund och retade mig på ALLT och det höjde mitt blodsocker till 15,2mmol... Det ska helst inte ligga över 6mmol.. Gör det det så löper bebisen stor risk att utvecklas för snabbt, så nu kanske ni förstår min rädsla.

Annars har jag blivit en tjurskalle, kan man skylla på hormonerna kanske? Fasen vad trött jag är på mkt just nu! Baaah!

Jag vet att ilskan inte förändrar något eller får något att bli bättre, snarare tvärtom, men jag känner mig som en ilsken vattenkokare...

Just nu trivs jag bäst i Henkes famn eller i Ruda tillsammans med mor och far i lugn och ro, så dessa dagar ska jag krama på Henke så in i den och då vi kommer hem så vill jag hem till föräldrarna!

Men idag känner jag ändå positiviteten komma smygande tillbaka, och jag tycker till och med att det kittlat lite i magen... Bebis kanske också har en gladare dag ;)

Nyst har jag gjort ända sen jag vaknade också, kanske har en liten fökyldning på g.. Hoppas inte då det också höjer blodsockret men jag får helt enkelt vara observant på mina värden. Det är mkt som händer med kroppen då man är gravid!

Nu låg blodsockret på 18mmol efter frukost, vet i tusan vad som händer men men skamm den som ger sig! Livet är inte lätt alltid.. Ha en bra dag nu! Det ska jag försöka ha iaf! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ok att vara ilsken, arg, ledsen, de är lite av "biverkningarna" av att vara gravid och orolig =/. Kan inte förstå din oror men kan sätta mig in i hur de är att vara orliga för sitt barn, och bli förbannad på folk. Tänk på dig själv och gör sånt du mår bra av, de spelar ingen roll om du sätter de andra åt sidan. Vi förstår =) och vi finns när allt känns bättre.

För som sagt att vara gravid och småbarnsförälder är verkligen inte enkelt, men de du gör är stort =) glöm inte det..

kram