onsdag 18 augusti 2010

Den där köttfärsgulaschen och bebis bufflande =)

Den där köttfärsgulaschen blev så här...
Kanske inte ser allt för aptitligt ut på bild men kan berätta att det faktiskt var ganska gott! =) Men det blev så mycket över att vi kan äta det idag med så vad jag ska sysselsätta mig med idag har jag inte en aning om, då maten brukar vara det jag gör här i Bua men det kan vara skönt det med för jag måste vara pigg till eftermiddagen för då ska vi åka in till Göteborg för att kika lite.
Igår hade jag alldeles för ont för att åka direkt efter maten efter att ha stått vid spisen och styrt.

Igår hade jag lite bekymmer på förmiddagen, helt plötsligt blev det full fart på bebisen, det började göra ont och det kände nästan som h*n skulle kika ut! Jag la mig då på sängen för att se om det lättade, då såg jag bebisen buffla runt där inne i min mage! Det var inte lite rörelser och helt underbart att se!! =))

Det kändes som att bebisen steppade runt där inne innan den till slut efter ca 20-30 minuter lugnade ner sig och värken avtog! Jag var riktigt nervös där ett tag! Man vet ju inte vad man förväntas känna och hur det ska vara!
Annars är allt som det brukar vara här i Bua, lugnt, skönt, avslappnande men ändå lite ensamt under dagarna då Henrik jobbar, men jag behöver den ensamma tiden då jag är här, det gör jag verkligen, men känslorna passar verkligen på att skölja över en då man inte har något annat att lägga tankarna på och inte har lika fullt upp som hemma. Men jag ser det som att det är nyttigt att städa bland dem också ibland ;)

Längtar efter vår bebis <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

herregud första gången man ser bebisen utanpå magen är ju så magiskt =) blir faktiskt lite av avis =) jag kunde ligga i soffan i timmar och titta på ungarna, man får liksom sitt sätt att ha kontakt med dom där inne.. helt fantastiskt..
Bra att du vilar, du behöver vila inför ungens ankomst =)..
Jag åker hem till mor min i dag, de är lite av min fristad, där har jag de lungt och skönt, så jag kommer inte till Emma på lördag, behöver vara borta ett tag.. kram

Anonym sa...

jag tror nästan man måste vara gravid eller ha varit gravid för att förstå den där otroliga längtan tills allt är över. Men nu i efterhand så kan jag faktiskt säga att jag saknar att vara gravid, jag saknar att längta, fundera på vad de är för figurer som bor där inne, saknar kicken av att bära fram två =).. men inget går upp imot att ha dom här =) du har mycket att se fram i mot. Även om man stundtals vill ge bort dom någon snäll tant finns de inget bättre än barn =)