tisdag 7 september 2010

Kör bil för glatta livet!

Ja jag kör massor med bil nu! Och det känns förbaskat braaaa! Trots en dag med insulinkänningar lyckades jag ta en vända in till stan för att hälsa på Malin och Tom tillsammans med Marina ikväll. Vi har en liten tradition att försöka se säsongens första Idol tillsammans och Malin brukar bjuda på skönsång a la Celine Dion men idag var hennes vän Madde med så hon fegade ur och vi fick inte höra henne sjunga! Attans!

I morgon kommer Farfars syster Berta och hennes Lennart på fika för att se huset och magen, de har inte varit här sen innan vi flyttade in så det ska bli kul att visa upp det nu då alla tapeter är uppe =)
Hon var mest nyfiken på barnkammaren sa hon söt som hon är =)

Så i morgon blir det att ta bilen till närbutiken för att köpa fikabröd och städa undan lite. Idag har jag med hjälp av ett gammalt lakan lyckats flytta undan de tunga flyttkartongerna som Henrik inte hunnit lyfta upp på vinden. Så nu står allt skräp samlat i kontoret istället för lite överallt! Känns skönt! +att jag måste berätta att jag ÄNTLIGEN rensat bland gamla smycken och verkligen slängt! ++ laddat inför insamlingsbilen som kommer förbi denna gata på Torsdag för att samla in kläder, porslin och diverse annat som man vill bli av med, guld värt för mig som inte kan bära så tungt! Nu behöver jag bara dra ut det till brevlådan och få det hämtat!

Med de orden säger jag godnatt efter en nyttig dag trots massa värk, (ja jag är ärlig utan att jag låter gnällig hoppas jag.. ?) + en otroligt mysig kväll hemma hos lillasyster Malin! Jag blev så fnittrig så jag hade svårt att varva ner då jag kom hem! :p Min systrar är de bästa <3 !

2 kommentarer:

Barbro sa...

Hälsa till Berta och Lennart från oss i Värmland!

Jenny sa...

Säg till gumman om du behöver hjälp!
Är inte meningen att du ska slita ut dig på lådorna.

Pussen och kramen