fredag 24 september 2010

Insulinkänningarna är tillbaka.. =/

Jaha då har diabetessköterskan tvingat mig höja mina doser igen då de inte var helt nöjda med mina värden den senaste veckan... Jag vet att blodsockret legat lite högre men det har ju samtidigt varit lite bekvämt för mig att slippa alla dessa insulinkänningar som får mig att må så dåligt!
Men bebis mår bäst av att jag har låga världen så jag måste pressa ner det ordentligt nu igen! Vilket jag redan börjat med och i natt drog insulinkänningara igång igen! Suck och stön..

Hade jag misskött blodsockret hade bebis istället växt för fort och lidit risk för att bli för stor och inte hunnit utvecklas i lagom takt, så att bebis var lite mindre än väntat och ändå i perfekt propotioner igår var ju ändå positivt!

Men nu är det som sagt skärpning med högre insulindoser och fler järntabletter för bebis skull, min mage lär väl bli sur men bebis blir nog glad och det är ju huvudsak! =)

Ja men vad säger ni annars? Vaknade ju till världens tjockaste dimma idag, höstmys samtidigt som det känns lite småläskigt!

Har även på tal om läskigt drömt mardrömmar om John Blundligan, ligan som tyst smyger sig in i huset genom att borra upp låsen då du sover och själ det de kan bära! De pratade om det på nyheterna och jag har sen dess inte slutat vara nojjig! Ska bli skönt att ha Henke hemma nu några nätter så kanske jag glömmer bort det över helgen.. Hoppas jag...

1 kommentar:

Anonym sa...

haha ja man skulle lätt kunna föda barn med gullis =) saknar henne.

Usch för alla dessa insulinkännigar =/ men snart, snart är de över och du har ditt mirakel i famnen =)

Ja du min flytt går nästa fredag och har jag packat nej !!! PANIK =) de är verkligen inte lätt med dessa yrväder jag har här hemma =).. men de får gå. lägenheten är iaf kanon fin och jag är super nöjd =) då får komma över och titta sen.

hoppas du och henke får en mysig helg.

kram