onsdag 22 september 2010

Full rulle denna dag!

Har haft en underbar dag! Lunch med svärmor, sen sjukhusbesök (räknas väl ej som underbart iofs..) Sedan tog jag och svärmor bilen till Långemåla för att plantera på Henriks mormor och morfars grav och så blev det creps och fika hemma  hos mina föräldrar! Kom hem runt 20:00, då kollade jag idol och pratade med min trötta Penke som jobbat 14,5 timme idag! Sen var jag tvungen att vattna gräsmattan och då jag gjort det parkerade jag mig i soffan med trött och väldigt värkande rygg och där sitter jag fortfarande.. Ögonen åker snart ihop och jag hoppas jag hinner ta mig till sängen innan jag somnar där jag är!
Men en underbar dag har det varit!!
Dock haltar pappa fortfarande lika illa, han har varit sjukskriven 5 veckor nu och inte blivit något bättre, kommer ingenstanns utan sina kryckor.. Usch inge roligt =(

Idag låg mitt långtidssocker på 5,6%!! Det har alltså sjunkit från 5,8% till 5,6% på en månad! Kanske inte mkt men det rör sig ju åt rätt håll! =))

Jag hoppas detta innebär att bebis mår bra! I morgon är det ultraljud, mamma kommer till stan för att följa med och sedan fixa lite ärenden med mig så dår får vi umgås lite till, det gillas!! Denna veck har vi ju planerat det så för vi behöver det verkligen!

Inga-Lill och jag hittade också två superfina kuddfodral på Lilla G idag! Så i morgon ska jag börja inreda finrummet lite mer här hemma! Skönt at jag hittat min accentfärg som bara kändes sååå rätt! Och såååå jag! Hoppas bara Henke instämmer med det också... Bilder kommer då jag hunnit fixat till det =)

Nu måste jag bara sova! Herre jisses vad slut jag är!

I morgon blir det oxå fullt upp på eftermiddagen sen är det redan fredag, då är det städdag sen kommer Henke hem och det är redan helg igen!

Då ska vi dra el till garaget med hjälp av Kjell, Henriks moster Sollans man, ska bli härligt att få det gjort! =)

Nähe.. sooova var det ja... Nattinatt!

1 kommentar:

Linda sa...

Haha jag tycker du städar mest hela tiden. Får du slut på städobjekt så är du välkommen hem till mig.