söndag 15 maj 2011

Bara en tanke...

Måste vara smidigt att ta ut sina aggressioner på mig.. Gaffla och skäll men sen då jag biter tillbaka är grälet helt plötsligt mitt fel...? Hur kan det bli så...? Smidigt för den som flippar på mig iofs.. Men jag förstår ingenting... Längtar till Henrik kommer hem till oss nu så lugnet infinner sig och man inte behöver be andra om hjälp då man känner sig svag... Jag avskyr verkligen att ta emot hjälp av människor som tydligt visar efteråt att de egentligen inte alls kände för att hjälpa... Det mår jag bara väldigt dåligt över... =/ Och jag är ju sådan som har väldigt svårt att be om hjälp hur el hur.. 

Dagen har varit mysig annars! Vi har varit hemma hos föräldrarna och firat Cajsas morfar som fyllde 56år i veckan! Han fick en mugg med foton på honom och Cajsa och texten "Morfars mugg kramar från Cajsa " Sen lade vi ner en trisslott i koppen innan vi slog in den så det verkade gillas =) God mat blev det också som vanligt =)

Sen sluta dagen inte på bästa sätt men så blir det ibland, nya tag i morgon!

Cajsa sover lugnt och fint och själv sitter jag framför filmen PS.I Love You. på 4an, det är en underbar film som man kan se om och om igen och jag gråter alltid lika mycket samtidigt som jag blir lugn eftersom den är så fin...

Då den är slut ska jag krypa ner och låtsas att Henrik sover bredvid, saknar honom mycket nu.

2 kommentarer:

Mysan sa...

Men hallå, vad är det för en människa? Om de börjar tjafsa och ta för sig så har ju du rätt att säga ifrån. Eller tror de att du bara ska stå och ta emot skit och tycka att det är ok? Jädra människa!
Behandla en så som man själv vill bli behandlad. Jag tror inte personen ifråga skulle tycka att det var ok om det var tvärtom!

Och varför erbjuda sig att hjälpa till när man inte vill? Det är ju inte så att du brukar be om hjälp utan hellre vill försöka att klara det själv. Men däremot tar emot hjälp om de väl erbjuder sig.

Nej nu får de allt ta och ge sig, skruttmänniskor som bara tänker på sig själva, GRRRR!

Massa kram underbara du!

Madeleine sa...

Tack gumman <3 Ja klart man vill bita ifrån, kände mig inträngd i ett hörn och elaka ord bara haglade över mig.. Men men det är utargerat nu så fort människan ifråga ber om ursäkt så orkar jag ej lägga mer energi på det.

Det är jobbigt då folk erbjuder sin hjälp för att de känner ett tvång.. Så vill jag absolut inte ha det ju =( Men jag kommer nog försöka klara mig ännu mera själv i fortsättningen om det så ska betyda att jag måste öka dosen värktabletter! =/

Kramar tillbaka <3