tisdag 29 juni 2010

2010-06-29 och jag är 28år!!

Grattis till mig själv! Sitter i Bua och funderar på vad jag ska hitta på på min alldeles egna dag... =)Har blivit bortskämd igen av Henrik med supergod jordgubbsfrukost på sängen dagen till ära! Tack Bubbi!

För ett år sedan då jag fyllde 27år tillbringades hela dagen tillsammans med mamma ute på Gunnarsö, Henke jobbade men skickade världens finaste rosbukett med blomsterbud!
Vi hade en oviss framtid då, läkarna ville operera mig och vi väntade på deras beslut, barn fick vi inte skaffa enligt dem.

Nu sitter jag här ett år senare gravid på min 28årsdag!!!!!!!!! Knubbig och lycklig!! =)) 
 
Igår fick vi äntligen handla i Barnens hus I Göteborg också! Det stod ju på internet att det skulle varit öppet i Lördags men det var tokstängt då vi kom dit.. Men igår, då äntligen!! =)) 
Så nu har vi kikat ut en vagn som vi båda trivdes med, bebis fick en speldosa i form a en vit fluffig kanin, det rekommenderas ju att man ska spela för magen nu då bebisen kan uppfatta ljud och musik så vi får hoppas att h*n tycker om det =)
Sen köpte Henrik mig ett mammasmycke + en hel påse mammakläder från HM! Det blev min födelsedagspresent! tack älskling! Sånt blir jag själaglad av! =))

På HM valde Henke dessutom ett mjukisdjur till åt vår bebis, en jättesöt hundvalp!! Det är otroligt vad vi börjar mysa in oss i detta nu ;) <3
Kläderna, ja jag vet.. Det ser svart och sorgligt ut.. Men jag får visa foton då de sitter på för då blev jag fiiin! =))

2 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Massa grattis!

Vilka fina presenter! :-)

Hoppas du haft en fin kväll!

Kram!

Madeleine sa...

Tack Lina! Det var en jättehärlig dag =)
Kram på dig söta!