söndag 18 juli 2010

Hus för hela slanten! Första "knölen" +ultraljud och halvtid

Nu är det hus för hela slanten! Jag hinner inte blogga inte kolla facebook, inte ringa någon... Men ett fint hus får vi! =)
Prioriteringarna ligger på huset nu under Henkes 3 semesterveckor och vi tokkämpar! Han har en vecka kvar..
Hoppas alla vänner har tålamod med mig!
Igår såg och kände jag och Henrik den första "knölen" på min mage, det måste varit en fot!! Wiiiee så underbart det var!!  =)) Den dök upp medan jag låg i badet och Henke satt i bastun så jag fick ropa ut honom så att han fick känna! I Fredags den 16/7 var vi även på ett nytt ultraljud! Bebisen ligger och tar i sina tår <3 Något sötare har jag aldrig sett!! =) Igår gick vi in i vecka 20! Det är halvtid för oss! Jag kan knappt fatta det! Lyckan är enorm just nu! Smärtan med stundtals men hallå jag står ju på benen! Det trodde inte läkarna att jag skulle göra nu! ;) Jag är tacksam för varje dag <3
Kram på er!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klar vi har tålamod med dig damen, ååhhh så mysigt, kommer i håg den första gång, men sjäv tyckte jag de kändes "skumt" eller när man ser det utan på magen och man kan sitta i timmar och glo på den lilla saken som bökar runt i magen.. de är magiskt du madde =)..

Mina små har ju nått en ålder på över tre månaderm de är sjukt vad tiden går, Men sonen min slår upp sina ögon 03:30, =) man han sover inte middag längre, skum unge =)..

de ska bli så kul att få se erat hus, titta på magen och inte minst få se vem som bor där inne =)..
Klart du står på benen, någon mer envis än dig får man nog leta efter =)..

ha de gött vännen.. kram

Madeleine sa...

Hej Åsa!
Ja det är verkligen en speciell och underbar känsla att känna hur det rör sig där inne! =)
Jag får hoppas alla har tålamod med mig, har "försvunnit" ett tag men det är verkligen fullt upp! Hur mås det med dig då? Verkar vara lite kämpigt nu.. =/ Hoppas det lättar snart! Kram!

Linda sa...

Vad kul att ni ska ha barn!!

Hälsa Grattis till Henke från Linda på Bostadskontoret!

Anonym sa...

de är kämpigt att ha barn i mellanåt, även om dom är mina trollungar och de jag älskar mest i hela världen så är man slut som artist i mellanåt. De är ok att vara trött som småbarns mamma, speciellt jag som har två =).. blir kämpigare när ens vardags liv är lite upp och ner..
men hur mår du?? går allt bra?? växer lilla skiten som den ska där inne?? Tänker ofta på dig.

kram

Madeleine sa...

Hej Linda! Tack ska du ha! Det ska jag göra =) Vad snopna vi blev att någon Henrik känner hittat till min blogg! Men kul =)

Hej Åsa! Klart man blir trött emellanåt!Den som inte blir det ljuger nog en del, men man får ta det onda med det goda, jag har sådan värk att jag börjar få svårt att komma ur sängen, ibland vill jag bara skita i allt de stunderna, men sedan tänker jag på varför jag har ont, att det kommer något så underbart efter denna värk och då ligger jag tålmodigt kvar och väntar ut den värsta smärtan med ett litet leende. Jag har ju väntat på detta i ett par år och trodde inte att det ens var möjligt för mig och Henke att få uppleva det så jag vill verkligen inte klaga, jag vet så väl vad det skulle kräva av mig =) Men jag kommer också vara trött och ha så ont att jag knappt kan ta hand om mig själv då bebis är ute, men att man är trött och vill gnälla av sig gör en inte till en sämre förälder, man vill ju inte ändra på något bara för det, man måste bara få erkänna sig trött, eller slut som artist som du säger för att sedan bygga upp ny styrka eller hur ? =) Det du gör är imponerande! Tänker på dig med och undrar hur det går med allt..? Jag gav en lite känga härom dagen som du såg.. Hoppas det var ok, kunde inte låta bli!;) Massa kramar!