söndag 6 juni 2010

Världens bästa Söndag!!

Har haft världens bästa Söndag med familjen idag!! Haft världens bästa helg kanske jag ska skriva =))
Igår var vi bjudna på kusinbarn nr 2:s namngivning! Terese och Staffans lille Norton skulle få sin namncermoni och Terese själv firade sin 25 årsdag! Det var en härlig dag i deras trädgård i Högsby! Och Norton är bara för söt!! Lillgullet! Grattis till både mor och son! <3
Efter kalaset blev det wiispelande här hemma med syskon och sambos! =)
Idag har Henrik målat sen tidig morgon igen och även mamma och Ronny har varit där med en hjälpande hand/pensel och jag, Inga-Lill, Berta och Lennart har get vårt stöd från vår observerarplats i solen ;)

Sen har ligan, -vi syskon med sambos + mamma muu tagit en glass ute vid havslättsbadet och senare i eftermiddags var ligan ute och åt i eftermiddagssolen på Kråkans uteservering! UNDERBART! Efter middagen blev det en promenad runt hamnen med lite fotografering. Det var verkligen trivsel på hög nivå! =))

+Att denna helg även toppats av att vi fått en underbar nyhet! Livet kan liksom inte bli bättre än så här! Äntligen ler lyckan!!!!

Har så otroligt mycket att vara tacksam för! Och gudarna ska veta att jag vet om det <3

Dags att sova nu, i morgon är det en spännande dag!

Kram på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag var faktiskt mest ironisk i bloggen =) klart jag vet att du inte menade mig, men du är verkligen inte den första och antagligen inte den sista som kommer reagera på alkohol. Men jag dricker inte ett glas vin varje helg.. men jag tycker de är lite livskvalite att kunna ta mig ett då och då.. ne jag amamde bara i 3 veckor sedan ville Elias hellre ha flaska än bröst, och de var ett sterssmoment för mig så jag beslutade ihop med bvc att trappa ner. Amanda har aldrig ammat, förutom timman efter förlossningen. hur gick det i dag??? nyfiken ju

Madeleine sa...

Ok jag såg inte det ironiska i det utan reagerade mest på att du reagerade straxt efter mitt blogginlägg... Men dricker man inte varje helg eller ledig stund så hoppas jag inte man tar åt sig av det jag skrev..? Det var ju ej meningen för jag är ingen renlevnadsmänniska till 100% och tycker inte det är fel alls att ta ett glas ibland.
Det gick jättebra idag och det såg jättefint ut med fina värden så jag är så lättad! Skönt att ha det ultraljudet gjort! Nu kan jag börja njuta på riktigt =)