torsdag 17 juni 2010

Lycka, stress och krav!

Jag är så otroligt lycklig nu så det finns inte!! Jag har även så stressad så det finns inte! Och jag känner oerhört mycket krav på mig själv så det finns inte!
I Söndags sprang allt ifatt mig, i Måndags kunde jag inte vara tyst och i Tisdags hade jag tusen tankar.. Tack Mysan för att du trots det långa avståndet känner på dig då jag behöver dig som mest och du ringer som av telepati! <3
I Tisdags var jag med Frida och Olle till Västervik, lite läkarbesök behövdes göras sen mös vi på stan, var riktigt skönt att få komma hemifrån lite! Även att jag bara hade10min på mig att göra mig klar för vår resa då det blev ett impulsbeslut av mig att följa med, så stressade vi ner under dagen och hade det riktigt mysigt, vi fick chans att prata av oss ordentligt och bara vara! Sånt gillas!

Det här med att bygga hus är verkligen inte en bekymmerslös dans på rosor,även att det inte byggs av lösvirke och vi har bra hantverkare blir det ändå en hel del jobb för oss, det sliter och drar i oss något otroligt så är på sluttampen! + att man har nära och kära som bara vill väl men orsakar en hel del press och stress omedvetet de också... Och nu orkar jag snart inte mer. Längtar efter då huset är klart, hantverkarna borta, allt kaos lagt och jag bara kan stänga ute världen med vår fina yterdörr för att bara njuta av vårt underbara drömhus tillsammans med Henrik och vårt lilla bus i magen <3 Det här med lugn egentid har inte existerat på så länge, men det är en övergående period och belöningen på slutet är enorm!! Så vi kämpar och försöker som vi alltid gör att fokusera på det positiva istället för bara till det negativa som bara slukar energi från oss!


För övigt är min mage stooor! Och nu njuter jag i fulla drag av att visa upp den nu för syns det gör den! =))
Det är trots mitt lilla gnällande här ovan den underbaraste tiden i mitt liv!! Jag skulle inte byta bort mitt liv mot någon annans just nu! Jag är glad, tacksam och allt på en gång!! Vad som gör mig extra glad kan jag ej avslöja än... Men det kommer snart!! =))
Dags att trotsa tröttheten och ta mig upp i soffan! Iaf för att hämta en bit Toblerone som ropar från köksbänken... Ha en fin dag alla!

3 kommentarer:

My sa...

Haha ja ibland har jag förmågan, men det är banne mig inte ofta ;)
Tack för samtalet idag. Det var skönt att prata av sig lite om allt.
Ska bli så spännande sen och se huset när det är klart. Förstår att det är mycket med det sista på huset. Men tänk sen när allt är klart, vad härligt.

Massa kram

Madeleine sa...

Jo då det verkligen behövs akut så har du förmågan! ;)
Ja det var verkligen skönt att prata av sig idag!
Nu väntar en körig helg bara! Phuu! Men vi hörs på Måndag innan jag åker till Bua förhoppningsvis! Kramar <3

My sa...

Ja det får vi göra. Jag har inget inbokat på måndag så det är bara att ringa :)
Kramkram