onsdag 28 april 2010

Dagarna går sååå fort!

Dagarna går verkligen fort nu!! Helgen som gick hann vi med en massa mys med nära och kära och det gav mig ny kraft! I måndqags hade jag hela dagen uppbokad med en massa läkarbesök!
Som tur är har jag en stöttande sambo som tog ledigt från jobbet för att följa med mig kors och tvärs genom hela stan för att få allt fixat + hålla mig i handen då det var jobbigt, han är fin han!
Då jag hade alla veckans läkarbesök fixade på en dag och obokad resten av veckan så följde jag med Henrik till Bua där jag är nu. Vädret är mulet, grått och ruggigt men jag tar det lugnt, fixar lite här hemma och bara går och myser så det går bra =)

Idag får våra vänner sitt hus! Tänker på er Jenny! Det är en spännande och underbar dag då det kommer på lastbilsflaket!!! Ska bli roligt att se då vi kommer hem! =)

2 kommentarer:

erika sa...

Hejhej Madeleine!
Jag är en tjej på 18 år som har skolios. jag tycker verkligen edet är jääte hemsk speciellt efter mitt åter besök idag. har du stelopererat dej ?
maila mig gärna på min mail

erikabygren@gmail.com

http://eriikabygren.blogg.se/erikabygrens/

Kramar erika

My sa...

Ja Madde, det ska bli så kul att du kommer. Lillgrabben kommer definitivt att smälta, han är bara lite stel i början. Ja jag hoppas oxå på sol så vi kan åka till Skansen och ha det mysigt :)
Massa kram